Struggel jij? Ervaar je stress? Of wil jij meer uit het leven halen?

Ervaar meer rust, geluk en zelfvertrouwen door 1-op-1 coaching!

 

Sophia Coaching

Loop jij tegen jezelf aan?

Struggel jij met iets? Knaagt het van binnen? Heb jij last van (keuze)stress,  prestatiedruk, een laag zelfvertrouwen, angst, onrust of juist het gevoel dat je meer uit het leven kunt halen maar je weet niet hoe en wat je wilt? Dan is life coaching iets voor jou. Mijn naam is Sophia Steuter, ik ben life coach gespecialiseerd in Studenten en Young Professionals. Ben jij geïnteresseerd? Neem dan contact met me op via e-mail, whatsapp of bellen

Wat is life coaching?

Life coaching kan je erbij helpen in je kracht te komen, je leven meer richting te geven, meer rust te ervaren en je doelen te behalen.

Je wordt je bewuster van gedachten, gevoelens en gedrag. Je verkrijgt inzicht in je huidige denken en doen om vanuit daar nieuwe keuzes en patronen aan te kunnen leren. 

Zo werkt het...

Heb jij interesse in life coaching? Neem dan contact met me op en we plannen een vrijblijvende kennismaking in. Op basis van de kennismaking stel ik een traject voor dat bij je wensen past!

Praktisch en no-nonsense

Tools en worksheets voor eigen gebruik, ook later

Direct toepasbaar

Een coach op zak, je mag me gedurende dit traject altijd appen!

Dit zeggen anderen over Coaching door Sophia

Methodieken

Ik maak gebruik van verschillende methodieken die ik op mijn eigen manier inzet en aanpas op persoon en situatie.

Mental coaching; uitgangspunten van de cognitieve gedrags – therapie

Mental coaching is het bewust aanleren en toepassen van mentale vaardigheden. Bij cognitieve gedragstherapie wordt er gekeken naar welke gedachtes ten grondslag liggen aan gevoelens of gedrag die jij wilt veranderen. Deze gedachtes gaan we met concrete handvatten stap voor stap aanpakken.

Visualisaties/Meditaties

Meditaties en geleide visualisaties hebben ongekende krachten. Met je voorstellingsvermogen kun jij terugkeren naar oude ervaringen en hier een nieuwe betekenis aan geven. Daarnaast kun je nieuwe ervaringen en gevoelens creëren. Middels meditaties heb jij grip op je leven vanuit je stoel. Er zouden meer mensen gebruik van moeten maken 😉

Systemisch werken

Wij leven in sociale systemen; familie, werk, vrienden, studie. Hierbinnen hebben wij ons patronen aangeleerd (een bepaalde dynamiek gecreëerd of instant gehouden). Deze dynamiek kan je op onzichtbare wijze in de weg staan of negatief beïnvloeden. We gaan stap voor stap jouw rol veranderen zodat er een nieuwe dynamiek kan ontstaan die de verandering brengt die jij wenst.

Mindfulness

Rust in je hoofd en accepteren dat het op dit moment gaat zoals het gaat. Dat helpt om ruimte te creëren voor verandering. Mindfulness helpt hierbij.

Law of attraction/ Affirmaties

Jouw intenties en voorstellingsvermogen zijn ontzettend krachtig. Door gebruik te maken van de kracht hiervan middels verschillende methodes zoals manifestatie, affirmatie of visualisatie gaan we je succes ondersteunen.

Positieve psychologie

Positieve psychologie is een op wetenschap gebaseerde psychologiestroming die zich op wat je gelukkig maakt. Het streeft er namelijk naar je welbevinden te versterken en veerkracht te vergroten.

Investering

Investeer in de betere versie van jezelf!

Coachingstrajecten beginnen bij euro 395,- per maand (vrijgesteld van BTW).