Struggel jij? Ervaar je stress? Of wil jij meer uit het leven halen?

Kom erachter wat je wilt. Ervaar meer rust, geluk en zelfvertrouwen door 1-op-1 coaching!

Sophia Coaching

Loop jij tegen jezelf aan?

Struggel jij met iets? Knaagt het van binnen? Heb jij last van (keuze)stress,  prestatiedruk, een laag zelfvertrouwen, angst, onrust of juist het gevoel dat je meer uit het leven kunt halen maar je weet niet hoe en wat je wilt? Dan is life coaching iets voor jou. Mijn naam is Sophia Steuter, ik ben life coach gespecialiseerd in Studenten en Young Professionals. Ben jij geïnteresseerd? Neem dan contact met me op via e-mail, whatsapp of bellen

Hoe werkt het?

Als je interesse hebt neem je contact op via het formulier, mail, whatsapp of een belletje. We maken een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking van max. 20 minuten waar jij je situatie toelicht waarna ik een offerte schrijf voor je coachingstraject. Op basis van onze kennismaking en de offerte maak jij de keuze of je samen met mij aan de slag wilt!

De coaching vindt virtueel of op locatie plaats. De lengte van het coachingstraject hangt af van je situatie en leervraag en natuurlijk ook van je budget. Dit bespreken we tijdens de kennismaking.

 

De coachingstrajecten zijn gebaseerd op de principes van life coaching en omvatting oefeningen en methodes van mindfulness, mindset, systemisch werk, cognitieve gedrags therapie, law of attraction en moderne spiritualiteit. Ik vind het belangrijk om contact te maken van mens tot mens. Ik ben erg open over mijn eigen struggels en coach vanuit verbinding.

Praktisch en no-nonsense

Tools en worksheets voor eigen gebruik, ook later

Direct toepasbaar

Een coach op zak, je mag me gedurende dit traject altijd appen!

Dit zeggen anderen over Coaching door Sophia

Methodieken

Ik maak gebruik van verschillende methodieken die ik op mijn eigen manier inzet en aanpas op persoon en situatie.

Mental coaching; uitgangspunten van de cognitieve gedrags – therapie

Mental coaching is het bewust aanleren en toepassen van mentale vaardigheden. Bij cognitieve gedragstherapie wordt er gekeken naar welke gedachtes ten grondslag liggen aan gevoelens of gedrag die jij wilt veranderen. Deze gedachtes gaan we met concrete handvatten stap voor stap aanpakken.

Visualisaties/Meditaties

Meditaties en geleide visualisaties hebben ongekende krachten. Met je voorstellingsvermogen kun jij terugkeren naar oude ervaringen en hier een nieuwe betekenis aan geven. Daarnaast kun je nieuwe ervaringen en gevoelens creëren. Middels meditaties heb jij grip op je leven vanuit je stoel. Er zouden meer mensen gebruik van moeten maken 😉

Systemisch werken

Wij leven in sociale systemen; familie, werk, vrienden, studie. Hierbinnen hebben wij ons patronen aangeleerd (een bepaalde dynamiek gecreëerd of instant gehouden). Deze dynamiek kan je op onzichtbare wijze in de weg staan of negatief beïnvloeden. We gaan stap voor stap jouw rol veranderen zodat er een nieuwe dynamiek kan ontstaan die de verandering brengt die jij wenst.

Mindfulness

Rust in je hoofd en accepteren dat het op dit moment gaat zoals het gaat. Dat helpt om ruimte te creëren voor verandering. Mindfulness helpt hierbij.

Law of attraction/ Affirmaties

Jouw intenties en voorstellingsvermogen zijn ontzettend krachtig. Door gebruik te maken van de kracht hiervan middels verschillende methodes zoals manifestatie, affirmatie of visualisatie gaan we je succes ondersteunen.

Kies vandaag

Kies voor de betere versie van jezelf

Tarief coaching

*Vrijgesteld van BTW