Coach Utrecht; laagdrempelig, persoonlijk en met plezier!

Een persoonlijke coach in Utrecht? Die vind vind je bij mij!

 

Sophia Coaching

Laagdrempelig, persoon en met plezier!

Een persoonlijke coach in Utrecht? Die vind je bij mij! Ik coach persoonlijk, toegankelijk en met plezier! Ben jij geïnteresseerd? Neem dan contact met me op via e-mail, whatsapp of bellen

Misschien stel ik mij aan?...

De coaching vindt virtueel plaats via zoom, skype, face-time of whatsapp bellen. In de eerste sessie gaan we dieper in op je vraag, onvrede, probleem of uitdaging. We kijken welke factoren meewegen en waar oorzaken liggen. Samen bepalen we hoe we de volgende coachingssessie(s) zullen vormgeven. Na elke sessies krijg je opdrachten voor de tussenliggende periode om mee aan de slag te gaan.

Ik coach op een persoonlijke, praktische manier en met plezier. Ik rijk je handvatten, methoden en perspectieven aan. Ik vind het belangrijk om contact te maken van mens tot mens. We lopen allemaal tegen dingen aan en ook al ben ik coach heb ik de wijsheid niet in pacht. Jij weet wat voor jou wat werkt en wat niet. Daarom is het een ‘samen doen’ en heb je overal inspraak in. Eigen verantwoordelijkheid en jouw inzet zijn cruciaal voor het slagen van de coaching.

LET OP: alleen online/ telefonische coaching mogelijk

Lees meer over coaching met betrekking tot specifieke thema’s

Methodieken

Ik maak gebruik van verschillende methodieken die ik op mijn eigen manier inzet en aanpas op persoon en situatie.

Mental coaching; uitgangspunten van de cognitieve gedrags – therapie

Mental coaching is het bewust aanleren en toepassen van mentale vaardigheden. Bij cognitieve gedragstherapie wordt er gekeken naar welke gedachtes ten grondslag liggen aan gevoelens of gedrag die jij wilt veranderen. Deze gedachtes gaan we met concrete handvatten stap voor stap aanpakken.

Visualisaties/Meditaties

Meditaties en geleide visualisaties hebben ongekende krachten. Met je voorstellingsvermogen kun jij terugkeren naar oude ervaringen en hier een nieuwe betekenis aan geven. Daarnaast kun je nieuwe ervaringen en gevoelens creëren. Middels meditaties heb jij grip op je leven vanuit je stoel. Er zouden meer mensen gebruik van moeten maken 😉

Systemisch werken

Wij leven in sociale systemen; familie, werk, vrienden, studie. Hierbinnen hebben wij ons patronen aangeleerd (een bepaalde dynamiek gecreëerd of instant gehouden). Deze dynamiek kan je op onzichtbare wijze in de weg staan of negatief beïnvloeden. We gaan stap voor stap jouw rol veranderen zodat er een nieuwe dynamiek kan ontstaan die de verandering brengt die jij wenst.

Mindfulness

Rust in je hoofd en accepteren dat het op dit moment gaat zoals het gaat. Dat helpt om ruimte te creëren voor verandering. Mindfulness helpt hierbij.

Law of attraction/ Affirmaties

Jouw intenties en voorstellingsvermogen zijn ontzettend krachtig. Door gebruik te maken van de kracht hiervan middels verschillende methodes zoals manifestatie, affirmatie of visualisatie gaan we je succes ondersteunen.

Kies vandaag

Kies voor de betere versie van jezelf

Tarief coaching

*Vrijgesteld van BTW ** zakelijke coaching; je werkgever betaald.

Neem contact op