(Online) 1-op-1 Life Coaching

Voor de twintiger of dertiger die meer rust en geluk wilt ervaren, zichzelf beter wilt leren kennen en makkelijker keuzes wilt maken!

Life coaching geeft zelf inzichten en zet aan tot actie. Je leert waar onprettige gevoelens vandaan komen en hoe ermee om te gaan. Je weet keuzes te maken gebaseerd op wat jij nodig hebt en wat jou gelukkig maakt.  Door het toelaten van je eigen gevoel ontstaat er meer rust, energie en plezierJe leert om ruimte te maken voor en te handelen naar wat er voor jou echt toe doet in het leven. 

Life coaching helpt:

Daar kwamen anderen voor

Ik word bijna 30…
…en merk dat ik druk ervaar om keuzes te moeten maken. Wil ik kinderen en is mijn huidige vriend de juiste? Woon ik hier wel op de juiste plek en is mijn baan wat ik écht wil?

Ik merk dat ik de laatste tijd vast zit.
Ik ben heel ambitieus, heb genoeg dingen om heel dankbaar voor te zijn, maar toch knaagt het, en ik weet niet zo goed wat ik daar aan kan doen.

Ik ervaar dagelijks stress
Ik zit niet lekker in mijn vel. Ik ervaar dagelijks stress vanwege studie en relatie. Ondanks goede gesprekken met vriendinnen en veel sporten kom ik er zelf niet uit. 

Onzekerheid en onrust
Ik ervaar al een tijdje een bepaalde onzekerheid en onrust die ik zelf niet helemaal kan verhelpen.

Is mijn baan wel de juiste?
Ik vraag me al een tijdje af of ik mijn huidige baan wel echt leuk vindt. Wat ik dan wel zou willen vind ik moeilijk te zeggen en ik weet eigenlijk niet wat ik eraan kan doen. 

Ik voel me vaker verdrietig.
 Het is een gevoel vanbinnen dat aan me knaagt, maar ik de vinger niet op kan leggen. Ik wil erachter komen waarom ik me zo voel en hoe ik het kan oplossen.

Moet ik het uitmaken met mijn vriend?
Ik en mijn vriend hebben de laatste maanden veel irritaties/ruzie. Ik weet niet meer wat ik kan doen. Hoe kan ik het verhelpen? Of is hij niet de juiste?

Mama geworden en eigen welzijn
4 jaar geleden ben ik moeder geworden en heb het idee dat ik de werk/gezin balans inmiddels op rit heb, alleen mijzelf… soms weet ik geeneens meer wat “ik” nou eigenlijk zou willen…

Er knaagt iets…
Ik merk dat ik de laatste tijd vast zit. Ik ben heel ambitieus, heb genoeg dingen om heel dankbaar voor te zijn, maar toch knaagt het, en ik weet niet zo goed wat ik daar aan kan doen.

Ervaring van Lieke

Hoe gaat het in zijn werk?

1. Afspraak plannen
Je kan heel eenvoudig direct via het formulier onderaan of het whatsapp icoon rechts je eerste gesprek aanvragen.

2. Eerste gesprek
Tijdens het eerste gesprek brengen we de situatie in kaart. Je krijgt inzichten en eerste tools. We bespreken het vervolg. Je krijgt na elke sessie een factuur. Als je wilt plannen we een vervolg afspraak.

3. Vervolg gesprekken
Per afspraak bekijken we hoe het gaat en waar je behoefte ligt. We pakken op wat we tijdens het eerste gesprek met elkaar hebben afgesproken, tot dat je merkt dat je geen coaching meer nodig hebt. 

Waar vindt het plaats? De sessie vindt online via Zoom of offline in mijn praktijkruimte in Utrecht (Straatweg 30a) plaats. Je ontvangt meer info via de mail na boeken van een afspraak.

Wat kost het? Per sessie van 1 uur breng ik 89,- euro (incl. BTW) in rekening. Je ontvangt hiervoor na onze afspraak een factuur per mail.

The only thing you can change is you!

Ik werd op mijn 14e door mijn moeder meegesleept naar een psycholoog omdat ik dik en onzeker was. Dit traject veranderde mijn leven. Sindsdien snap ik dat je invloed hebt op je eigen geluk. Persoonlijke ontwikkeling is vanaf toen de rode draad in mijn leven.

Ervaring van anderen