Leef je gelukkig!

Je wilt een gelukkig leven leiden? Je zit niet lekker in je vel. Zij het op werk, studie, relatie, woning, vrienden. En je ben er klaar mee? Jij wilt een tof leven? Je hebt dromen en jij gelooft dat je deze nog steeds waar kunt maken? Mooi! Daar geloof ik namelijk ook in!

Natuurlijk is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Soms zit het tegen en alles is grijs, verre van geweldig! Of het loopt gewoon nog niet helemaal zoals je wilt. Soms weet je ook nog niet wat je wilt. Maar je wilt ervoor gaan, niet stil zitten en afwachten.

Je leven leiden. Het is een vak apart. En daarom gaan we in deze 3-avondse eens kijken wat je er allemaal aan kan doen om wél een tof leven te leiden en de dingen te veranderen die je dwars zitten.

3-avondse: Master of Life

Wanneer: bij voldoende animo wordt gezamenlijk een datum geprikt
Kosten: €147,- p.p. incl. drankjes
Groep: 3-4 deelnemers

In deze workshop geven we je leven een boost! Je gaat zorgen dat jouw leven (weer) geweldig wordt!

1e avond: Me and my life

Hoe gaat het eigenlijk met jou? Ben je gelukkig? En hoezo wel of niet? Hoe denk je over jezelf en over je leven? We maken een blue-print en vertrekpunt voor de komende avonden.

2e avond: Me and my shit

Ja, het is niet altijd feest. Maar wat heb je geleerd van de shit? En zijn er dingen die áltijd mis gaan? Wat leer je hiervan? Hoe bekijk je deze situaties? Een gelukkig persoon pakt áltijd zijn of haar eigen verantwoordelijkheid en (h)erkent zijn bijdrage in álle situatie. Hoe? Dat leren we!

3e avond: Becoming a Master

Last station; creation! Je hebt naar jezelf en je shit gekeken. Hoe ga je nou een droom leven ervan maken? Dankzij goeroes als Tony Robbins, Naboleon Hill, Steven Covey en velen meer is toeval niet zo toevallig meer. Je hebt meer in eigen handen dan je denkt. En hier maken we volop gebruik van. Ik leg je de tools en technieken uit om te krijgen wat je wilt!

Schrijf je in voor de 3-avondse door het contactformulier in te vullen onder vermelding van ‘Leef je gelukkig’. Heb je nog vragen? Stuur een mailtje of appje met je vraag of bel naar 06 51 55 11 47.

Coaching | Familie-opstellingen | Mindfulness | Leef je gelukkig