Ontdek wat je écht wilt...

Voor 20ers en 30ers die niet weten wat ze willen en vastlopen. Dag twijfels en frustratie! Vanaf nu maak je keuzes die bij je passen en je blij maken. In je werk, in je leven.

Drie maanden begeleiding naar meer zelfkennis, richting en duidelijkheid. Zodat jij vanuit rust kunt kiezen voor wat jou blij maakt.

Stel je voor dat...

Dat wil je? Dan is dit traject voor jou!

Reviews

Is dit nu later?!

Het traject helpt je naar meer zelfbewustzijn

Klanten die dit traject hebben doorlopen ervaren meer rust, richting en houvast.

Review

Zo ziet het traject er uit

Gedurende drie maanden ga jij zelfstandig aan de slag met oefeningen en opdrachten via de online omgeving en gaan we in de zes 1-op-1 coachings de diepte in met betrekking tot jouw specifieke situatie.

Dit gaan we doen!

Duidelijkheid en inzicht in jezelf

We gaan aan de slag met het uitwerken en ontdekken van je kernwaarden, passies, talent, mission statement, leefregels en meer. Zodat jij een duidelijk kader hebt, dat richting geeft voor keuzes die bij je passen.

Transformeren van negatieve gedachten en gevoelens

We krijgen helder wat er bij jou van binnen speelt waardoor jij jezelf in de weg zit, klein houdt of depri en onzeker voelt zodat je weer je kracht komt te staan.

Een stok achter de deur en duidelijke afspraken

We maken heldere afspraken en ik hou je gedurende het traject accountable zodat jij nu écht aan de slag gaat met die verandering. Ik confronteer je als je gaat duiken of verstoppen. Beloofd!

1-op-1 sessie en online leeromgeving

Gedurende het traject ga je in de online omgeving middels video’s aan de slag met concrete opdrachten. In de 1-op-1 sessies gaan wij de diepte in en hou ik je de spiegel voor zodat je de verandering kan realiseren die jij wilt.

Het traject bestaat uit 4 modules

Module 1 - Ontdek je kern

We starten met de eerste 1-op-1 sessie. Wat is jouw situatie en wat wil je bereiken. In deze sessie gaan al wat kwatjes vallen. Je gaat zelfstandig met de eerste module verder via het werkboek en de video’s en krijgt helder wie jij in de kern bent. Wat zijn je drijfveren, wie wil jij zijn als mens, hoe wil je dat je leven eruit ziet, wat zijn je verlangens en dromen? De basis van keuzes en een leven dat bij je past. In de volgende 1-op-1 sessie gaan we kijken in hoeverre jij je hierin herkent en hoe je leven er tot nu toe bij past. 

Dit ga jij concreet uitwerken

Module 2 - Ontdek je magie

In deze module ga je ontdekken waardoor jouw ‘vlammetje’ aan gaat en hoe jij in je energie zit. Wat is je talent en wat zijn je passies? Hoe zorg je er zelf voor dat jij je goed voelt? Na deze module weet je precies waar je energieleks zijn en wat je nodig hebt om in je kracht te kunnen staan en te doen wat je leuk vindt. We sluiten deze module af met een 1-op-1 sessie waarin we de diepte in gaan, alle opdrachten bespreken en het framework wat je tot nu toe hebt uitgewerkt, langs je huidige leven leggen. Wat matcht, wat niet? En wat betekent dat voor toekomstige keuzes? 

Concreet werk je dit uit, je…

Module 3 - Ontdek je saboteur

In principe weet je nu al wat je nodig hebt om krachtige keuzes te maken die bij je passen. Echter… vaak zitten we onszelf in de weg. We gaan in deze module ontdekken hoezo jij nog struggelt. Je krijgt zicht op onbewuste patronen in die je vervalt waardoor je niet doet wat je wel wilt, of juist wel doet wat je niet wilt 😉 Ik ga je leren hoe je dit zelf kunt doorbreken en tijdens de twee 1-op-1 sessie van deze module gaan we samen de diepte in om je blokkade te verhelpen. 

Concreet werk je dit uit, je…

Module 4 - Ontdek je power

In de laatste module gaan we alles bundelen en een plan maken. Je gaat krachtige keuzes en afspraken met jezelf maken op basis van je nieuwe inzichten. Wat wil je meer/minder/anders gaan doen in je leven en hoe houdt je het geleerde vast na dit traject. We ronden het traject af met een afsluitend gesprek waarin we alle successen vieren en jij een contract tekent met jezelf.

Concreet werk je dit uit, je…

Dit is wat je krijgt

6 maanden toegang tot de online academy

Met video opnames van coaching tools en technieken, opdrachten en audio flies (visualisaties) zodat jij aan de slag kan met het ontdekken van je kernwaarden, doelen en dromen, leefregels, misschien statement, passies, talent, sterke en zwakke punten, energieboosters, limiting beliefs, een concreet plan en meer…

Meditaties en visualisaties voor altijd in jouw bezit

De meditaties en visualisaties die je doet gedurende het traject kun je downloaden. Je hebt er dus forever toegang tot. Heel fijn, want het zijn visualisaties die je nog wel vaker kunnen dienen gedurende je leven.

6x 45 minuten 1-op-1 coaching

Tijd om uitgebreid stil te staan bij jouw situatie en om vragen en twijfels te bespreken. Dit kan online of fysiek. We ruimen blokkades en gaan de diepte in.

Hardcopy werkboek

Met het mooie hardcopy werkboek dat je thuisgestuurd krijgt is het feest als je weer aan de slag mag. De tijd die je in jezelf investeert in deze twee maanden is ook gelijk waardevolle me-time. We gaan ervoor zorgen dat dit ook een mooie beleving wordt. Dit werkboek kun je altijd weer raadplegen en wordt jouw persoonlijke handleiding.

Wat kost het?

Jij betaald eenmalig €645,-

Ontmoet

Sophia Steuter

Coach voor 20ers en 30ers. Mama van mijn prachtige, temperamentvolle zoon Seppel en verloofd met Jasper. Mijn guilty pleasure is pure (hele!!!) hazelnoot chocola en tranentrekkers kijken en me daarbij helemaal laten gaan.

Ik heb het ‘Is dit nu later?!’ Coachtraject ontwikkelt omdat ik zoveel van mijn leeftijdsgenoten zie struggelen met het ‘Is dit het nou?’ complex en de tijdsdruk rondom de ‘bepalende levenskeuzes’ die als een donkere wolk over hun hoofd cirkelen en voor onrust, stress en frustratie zorgen. Maar tegelijkertijd is het oh zo moeilijk om authentieke keuzes te maken als je letterlijk niet weet wat je wilt. Zo voelen velen dat ze vastlopen, gefrustreerd zijn en machteloos omdat ze niet weten hoe ze het moeten doorbreken.

Keuzes maken met rust en zelfvertrouwen is ook gewoon knetter moeilijk als je het niet kunt baseren op een hele goede intuïtie en buikgevoel of keigoede zelfkennis. En in de leeftijdsfase waar we ons nog net aan het uitvinden zijn is dat dus extra lastig. Maar dat betekent niet dat je jezelf en je eigen geluk op moet geven en je erbij neer moet leggen. Ook jij kan die authentieke keuzes maken voor een leuke baan, de juiste partner, wel of geen gezin, etc. die je gelukkig maken. Je moet alleen weten hoe. En stiekem verlang je niets meer dan plezier te hebben in je werk en simpelweg te kunnen genieten van een zorgeloos leven op een plek en met de mensen om je heen van wie je houd. Zonder moeilijk gedoe en twijfelen, maar vanuit vertrouwen. 

I get it! Ik worstelde er ook mee. 

2016 zat ik in een baan vast ‘die ik altijd al wilde’ maar me toch niet gelukkig maakte. Ik raakte gefrustreerd, werd onzeker, half depri en kwam futloos en met een kort lontje thuis. Mijn ‘toestand’ had ook invloed op mijn relatie. We kregen veel ruzies en ik begon ook daar te twijfelen, is dit het wel? Ik wist simpelweg helemaal niets meer en zat op een dag, huilend op mijn bed van frustratie en machteloosheid, maar ook boosheid over mezelf dat ik het zo ver heb laten komen. Toen heb ik diep vanuit van mijn hart besloten dat dit een einde gaat hebben en ik vanaf nu ga kiezen voor wat goed is voor mij. Ik ben op zelfonderzoek uit gegaan en heb moedige keuzes gemaakt.  

En hoe fijn is het als je beloond wordt voor je werk en investering in jezelf. Ik had duidelijker voor ogen wie ik was, ik was zelfverzekerder geworden en koos voor een andere richting. Ik kwam bij een organisatie terecht waar ik in mijn kracht stond en floreerde, dit had ook positieve invloed op mijn relatie en overal leven. Het idee of verlangen voor een eigen coach bedrijf waarin ik mensen ga helpen naar meer bewustzijn over zichzelf en hun eigen power zal al lang in me. 

Ik ben een gecertificeerde communicatie trainer, heb een psychologie pre-master afgerond en een communicatie master, ben Reiki Master, Energietherapeut en begeleider voor familieopstellingen en heb nog veel aanvullende cursussen en boeken verteerd om jou op gedegen wijze te kunnen begeleiden (o.a. Mindfulness, HSP, EFT). Ik maak in dit traject gebruik van oefeningen en tools uit positieve psychologie, persoonlijke psychologie, mindfulness, energie therapie en cognitieve gedragspsychologie. En tevens oefeningen uit boeken die enorm effectief zijn. 

Je hoeft het wiel niet zelf uit te vinden. Je hoeft ook niet te settelen bij goed genoeg of te accepteren dat je het gewoon niet weet. Nee! Zonde! Jij kan een gelukkig leven hebben. Jij kan stoppen met twijfelen. Laat me je begeleiden met deze unieke mix aan oefeningen en coaching. Zodat jij weet wat je wilt, krachtige keuzes kan maken en eindelijk weer vrij van twijfels bent en gewoon lekker kan gaan genieten van je leven. Het kan! Ook voor jou! 

Het ‘Is dit nu later?!’ Coachtraject helpt je daarbij!