Life coaching: voor een écht gelukkig leven​

Knaagt er iets, heb je het gevoel dat je niet alles uit je leven haalt? Zit jij jezelf in de weg? Dan is life coaching een oplossing!

 

Life coaching

Voor een écht gelukkig leven

Knaagt er iets aan je? Heb jij het ‘Is-dit-alles’-gevoel? Ongelukkig zou je jezelf niet noemen maar toch mist er iets? Lopen een aantal zaken niet (helemaal) zoals je zou willen bv. in je werk, relaties, vrienden of je gevoelsleven?

 

Maak dan niet deze fout!

Wat ik vaak zie gebeuren in deze fase is aan jezelf twijfelen. ‘Misschien stel ik me wel aan.’ Je gaat het gevoel in twijfel trekken. Vooral omdat je aan de buitenkant te horen krijgt dat jij het toch best goed voor elkaar hebt, of zelf gaat rationaliseren; ‘er zijn ook veel dingen wél leuk, kijk eens wat ik allemaal heb’. Het is makkelijker om over dit gevoel heen te stappen, dan het beet te pakken. Probleem is, daardoor gaat het niet weg, nooit!

 

Zet de stap

Kies voor een écht gelukkig leven

Als je tot hier hebt gelezen, dan neem ik aan dat jij je herkent in deze situatie! En je bent er wel tamelijk klaar mee. Goed zo! Onze generatie is meer dan ooit op zoek naar geluk en zingeving, in ons werk, onze relaties, ons leven. Enerzijds moeten we daar niet in doorslaan,  maar anderzijds helpt ignoreren ook niet! Dus, enige oplossing: het gevoel beet pakken en onderzoeken. Want verlang jij niet ook naar een leven waarin jij doet wat jou écht gelukkig maakt? Dat je energiek thuiskomt van je werk en blij bent met je relatie(s)? Dat je leven een betekenis heeft en jij rust ervaart bij wat jij doet? Dat verdien jij!

 

Coaching traject

Life coaching

Als jij klaar bent voor een gelukkiger leven, begeleid ik je graag! 

Hoe werkt het?

Als je interesse hebt neem je contact op via het formulier, mail, whatsapp of een belletje. We maken een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking van max. 20 minuten waar jij je situatie toelicht waarna ik een offerte schrijf voor je coachingstraject. Op basis van onze kennismaking en de offerte maak jij de keuze of je samen met mij aan de slag wilt!

De coaching vindt virtueel of op locatie plaats. Ik biedt lif coaching trajecten aan van minimaal 6 uur coaching tot aan 12 uur coaching. De meeste trajecten duren 3-6 maanden. Tussen de live coaching sessies heb je mij als life coach op je zak. Je mag me appen wanneer je wilt.  Je ontvangt voor de tussenliggende periode opdrachten en worksheets voor thuis. 

Wat kost het? Dit is een diepgaand traject waarin we werken aan je mindset, emoties, gedrag leefstijl en zelfkennis. Een traject van 3 maanden met 3x 1 sessie van 2 uur vraagt een investering van 547 euro*. Een traject van 6 maanden waarbij je 6 sessies van 2 uur volgt kost 1097 euro*.

*mogelijkheid om te betalen in 2 of 3 termijnen.

Praktisch en direct toepasbaar

Concrete afspreken en opdrachten voor thuis

Jij bepaalt het tempo en de omvang van het traject

Down-to earth met een tikkeltje moderne spiritualiteit