Life coaching: voor een écht gelukkig leven​

Knaagt er iets, gevoel van ontevreden of dat je niet alles uit je leven haalt? Dan kan life coaching een oplossing voor jou zijn!

Life coaching

Voor een écht gelukkig leven

Knaagt er iets aan je? Een gevoel van ontevredenheid. Dat je niet alles uit je leven haalt? Dat er iets mist in je leven? Lopen een aantal zaken niet (helemaal) lekker bv. in je werk, relaties, vrienden of je gevoelsleven? Misschien lijkt het aan de buitenkant eigenlijk wel prima, maar toch voelt dat voor jou niet zo? Een herkenbare situatie. I have been there, too!

Misschien stel ik mij aan?...

Wat ik vaak zie gebeuren in deze fase – en zelf ook deed – is aan jezelf twijfelen. ‘Misschien stel ik me wel aan.’ Je gaat het gevoel in twijfel trekken. Vooral omdat je aan de buitenkant te horen krijgt dat jij het toch best goed voor elkaar hebt, of zelf gaat rationaliseren; ‘er zijn ook veel dingen wél leuk, kijk eens wat ik allemaal heb’. Het is makkelijker om over dit gevoel heen te stappen, dan het beet te pakken. Probleem is, daardoor gaat het niet weg, nooit!

Zet de stap

Kies voor een écht gelukkig leven

Als je tot hier hebt gelezen, dan neem ik aan dat jij je herkent in deze situatie! En je bent er wel tamelijk klaar mee. Goed zo! Onze generatie is meer dan ooit op zoek naar geluk en zingeving, in ons werk, onze relaties, ons leven. Enerzijds moeten we daar niet in doorslaan,  maar anderzijds helpt ignoreren ook niet! Dus, enige oplossing: het gevoel beet pakken en onderzoeken. Want verlang jij niet ook naar een leven waarin jij doet wat jou écht gelukkig maakt? Dat je energiek thuiskomt van je werk en blij bent met je relatie(s)? Dat je leven een betekenis heeft en jij rust ervaart bij wat jij doet? Dat verdien je namelijk wel!

Coaching traject

Life coaching

Als jij klaar bent voor een gelukkiger leven, begeleid ik je graag! We gaan in ongeveer 6-10 coaching sessies stap voor stap richting meer geluk en betekenis in je leven. De coaching sessies vinden online of offline plaats. In de eerste sessie gaan we dieper in op je specifieke situatie. We kijken welke factoren meewegen en waar je gevoel vandaan komt. Vervolgens stemmen we af hoe we de komende sessies gaan inrichten. Na elke sessies krijg je opdrachten voor de tussenliggende periode om mee aan de slag te gaan.

Investering  

Neem contact met me op voor een traject afgestemd op jouw wensen. Om je een idee te geven van de mogelijkheden:

De minimale investering ligt bij 500,- euro. Je kan dan denken aan een traject van 2 maanden. We hebben om de week een sessie (bv. 1 sessie van 2 uur en 3 van 1 uur), je krijgt opdracht voor thuis. 

Wil je er alles uithalen en ga je er volledig voor? Dan gaan we een commitment aan over de periode van 6 maanden, we hebben om de week een sessie (bv. 3 sessies van 2 uur, 3 sessies van 1 uur en 6 telefonische in-check momenten). Je hebt dan 6 maanden lang een persoonlijke coach naast je die je kan bellen/appen en die je aanzet om de verandering in je leven te brengen waar jij naar verlangt. De investering ligt dan bij 1200,- euro. 

Alles daar tussenin is bespreekbaar.

Holistische aanpak; mentaal, emotioneel, fysiek

Van toepassing op alle levensgebieden relaties, werk, zingeving, omgeving, financiën, vrije tijd

Jij bepaalt het tempo en de omvang van het traject

Concrete afspreken en opdrachten voor thuis