Life coaching: voor een écht gelukkig leven

Knaagt er iets aan je? Een gevoel van ontevredenheid. Dat je niet alles uit je leven haalt? Dat er iets mist in je leven? Lopen een aantal zaken niet (helemaal) lekker bv. in je werk, relaties, vrienden of je gevoelsleven? Misschien lijkt het aan de buitenkant eigenlijk wel prima, maar toch voelt dat voor jou niet zo? Een herkenbare situatie. I have been there, too! 

Misschien stel je je aan?

Wat ik vaak zie gebeuren in deze fase – en zelf ook deed – is aan jezelf twijfelen. ‘Misschien stel ik me wel aan.’ Je gaat het gevoel in twijfel trekken. Vooral omdat je aan de buitenkant te horen krijgt dat jij het toch best goed voor elkaar hebt, of zelf gaat rationaliseren; ‘er zijn ook veel dingen wél leuk, kijk eens wat ik allemaal heb’. Het is makkelijker om over dit gevoel heen te stappen, dan het beet te pakken. Probleem is, daardoor gaat het niet weg, nooit!

Zet de stap naar een écht gelukkig leven

Als je tot hier hebt gelezen, dan neem ik aan dat jij je herkent in deze situatie! En je bent er wel tamelijk klaar mee. Goed zo! Onze generatie is meer dan ooit op zoek naar geluk en zingeving, in ons werk, onze relaties, ons leven. Enerzijds moeten we daar niet in doorslaan,  maar anderzijds helpt ignoreren ook niet! Dus, enige oplossing: het gevoel beet pakken en onderzoeken. Want verlang jij niet ook naar een leven waarin jij doet wat jou écht gelukkig maakt? Dat je energiek thuiskomt van je werk en blij bent met je relatie(s)? Dat je leven een betekenis heeft en jij rust ervaart bij wat jij doet? Dat verdien je namelijk wel!

Life Coaching traject

Als jij klaar bent voor een gelukkiger leven, begeleid ik je graag! We gaan in ongeveer 4-6 coaching sessies stap voor stap richting meer geluk en betekenis. De life coaching sessies vinden online plaats via skype, face-time of whatsapp bellen. In de eerste sessie gaan we dieper in op je specifieke situatie. We kijken welke factoren meewegen en waar je gevoel vandaan komt. Samen bepalen we hoe we de volgende coachingssessie(s) zullen vormgeven. Na elke sessies krijg je opdrachten voor de tussenliggende periode om mee aan de slag te gaan.

Meer info over methodieken en het tarief vind je op Online 1-op-1 Coaching.

Ervaringen van anderen

Jij wilt een gelukkiger leven! Dan ben ik jouw volgende stap.

Neem eenvoudig contact met me op via whatsapp naar 06 51 55 11 47 of via onderstaand contactformulier

The best project you'll ever work on is YOU