One Day Intensive

Voor de vrouwelijke twintiger of dertiger die zich samen met gelijkgestemden in één dag wilt laten verwennen en intensief wilt werken aan meer rust, geluk en zelfvertrouwen.

De One Day Intensive is een training van één dag. Je gaat samen met gelijkgestemden het nuttige met het aangename combineren. Het is een dag van diepgang, verbinding, herkenning, nieuwe inzichten en transformatie. Je bent niet langer alleen met je struggle en ervaart support uit de groep. Je krijgt zelf inzichten en leert hoe je kunt omgaan met de situatie waarin je vastloopt

One Day Intensive zorgt voor:

De One Day Intensives

Er bestaan verschillende One Day Intensives. Op de dag staat een bepaald thema centraal. De deelnemers worstelen met ongeveer hetzelfde en herkennen elkaars situatie. Dat zorgt voor extra verbinding. 

Kom in je kracht!

 Lijk jij jezelf in de weg te zitten? Struggle jij met onzekerheid? Zit je niet lekker in je vel of lukt het maar niet om goed voor jezelf te zorgen?

Dit doet het:

Ontdek wat je wilt!

Knaag het? Vraag jij je al een tijdje af of je baan wel de juiste is? Wat je nou écht wilt. Voel je ontevredenheid en onrust ondanks dat je alles lijkt te hebben wat het hartje begeert?

Dit is het:

Meer rust en balans

Word jij geleefd? Ervaar jij emotionele stress? Verlang jij soms terug naar de rust van tijdens Corona? Heb je hoge eisen aan jezelf of veel ballen om hoog te houden?

Dit is het:

Meer harmonie in je relatie

Ervaar jij stress en irritaties in je relatie? Of sterker nog, zijn jij en je vriend constant aan het ruziën? Ben jij niet blij in je relatie en weet je niet wat te doen? 

Dit is het: