Wil jij meer rust en balans ervaren?

Ervaar jij stress, onrust of prestatiedruk? Ga aan de slag met 1-op-1 coaching!

Life coaching - Mental coaching - Emotionele coaching

Creëer rust in je hoofd en lijf

Je herkent het vast. Je hoofd of emoties draaien overuren. De gedachtes en stemmetjes daar bovenin zijn niet bepaald helpend en je gevoel van stress en wanhoop gaat daarin mee. Je komt niet meer tot rust, bent kritisch op jezelf, betrapt jezelf op veel negatieve gedachtes of wordt meegesleurd in je gevoelswereld…

Hoe je tegen jezelf praat bepaalt alles

Je hoofd is enorm belangrijk en ook dat jij regie krijgt hebt op wat daar bovenin gebeurd. Misschien ben je meer een gevoelsmens en is het voor jou juist van belang om je gevoelens onder controle te krijgen. Want je gedachtes bepalen je gevoel en je gevoel of je gemoedstoestand bepaald in grote mate hoe jij je gedraagt en welke keuzes je maakt. En dat wederom bepaalt je leven. Afhankelijk van jouw persoonlijkheid en voorkeuren gaan we samen kijken wat voor jou de juiste aanpak is om meer rust te creëren. 

 

Zet de stap

Kies voor rust, nu!

Als je tot hier hebt gelezen, dan neem ik aan dat jij je herkent in deze situatie! En je bent er wel tamelijk klaar mee. Goed zo! Want jij verdient het om gelukkig te zijn! Zet vandaag nog de stap want anders gebeurt het niet… laten we eerlijk zijn! Het leven en de drukte nemen je zo weer over. Maar daar ben je toch juist zo klaar mee? Neem contact met me op voor een eerste sessie, er is geen wachtlijst! 

Coaching

Meer rust en balans

Als jij klaar bent voor een gelukkiger leven, begeleid ik je graag! 

Hoe werkt het?

Als je interesse hebt neem je contact op via het formulier, mail, whatsapp of een belletje. We maken dan een afspraak voor onze eerste sessie. Hierin bespreken we jouw situatie en zul je al veel meer inzichten krijgen over jezelf. We onderzoeken wat voor jou de beste aanpak is om meer rust te creëren en ik leg uit wat we in de volgende sessies gaan behandelen. Je boekt telkens een losse vervolg sessie. Je hangt dus nergens aan vast. 

Wat kost het? Voor een sessies van 45 min. breng ik euro 89,- (incl. BTW) in rekening. De meeste mensen komen voor 6-10 sessies, om duurzaam effect te boeken.

Praktisch en no-nonsense

Tools en worksheets voor eigen gebruik, ook later

Direct toepasbaar

Een coach op zak, je mag me gedurende dit traject altijd appen!

Review