Wil jij meer rust en balans ervaren?

Ervaar jij stress, pieker klachten, onrust of prestatiedruk? Ga aan de slag met 1-op-1 coaching!

Life coaching

Creëer rust in je hoofd

Je herkent het vast. Je hoofd draait overuren. En die gedachtes en stemmetjes daar bovenin zijn niet bepaald helpend. Je komt niet meer tot rust, bent kritisch op jezelf, betrapt jezelf op veel negatieve gedachtes en dat vind je ook weer niet tof! Vicieuze cirkel…

Je gedachtes bepalen je gevoelens...

Je hoofd is enorm belangrijk en ook dat jij regie krijgt op alles wat daar bovenin gebeurd. Want je gedachtes bepalen je gevoel en je gevoel of je gemoedstoestand bepaald in grote mate hoe jij je gedraagt. Binnen dit coachingspakket van 4 sessies van 1 uur ga jij aan de slag met het grip krijgen op jouw gedachtes, gevoel en gedrag! Om meer rust te creëren in jezelf en in je leven. 

Zet de stap

Kies voor rust, nu!

Als je tot hier hebt gelezen, dan neem ik aan dat jij je herkent in deze situatie! En je bent er wel tamelijk klaar mee. Goed zo! Want jij verdient het om gelukkig te zijn! Zet vandaag nog de stap want anders gebeurt het niet… laten we eerlijk zijn! Het leven en de drukte nemen je zo weer over. Maar daar ben je toch juist zo klaar mee? Neem contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek van maximaal 20 minuten. 

 

Coaching pakket

Meer rust en balans

Als jij klaar bent voor een gelukkiger leven, begeleid ik je graag! 

Hoe werkt het?

Als je interesse hebt neem je contact op via het formulier, mail, whatsapp of een belletje. We maken een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking van max. 20 minuten waar jij je situatie toelicht en alle vragen kan stellen. Op basis van onze kennismaking en een omschrijving van het traject dat ik jou nadien toestuur maak jij de keuze of je samen met mij aan de slag wilt!

De coaching vindt virtueel of op locatie plaats. Tussen de sessies zit minimaal 1 week en maximaal 2 weken tijd. Je ontvangt voor de tussenliggende periode opdrachten en worksheets voor thuis. 

Wat kost het? Dit is een coaching pakket van 4 sessies plus digitale worksheets en mij als coach op zak. Je investeert 356 euro in jezelf.

Praktisch en no-nonsense

Tools en worksheets voor eigen gebruik, ook later

Direct toepasbaar

Een coach op zak, je mag me gedurende dit traject altijd appen!

Review