Meer zelfacceptatie en zelfvertrouwen

Voor de twintiger of dertiger die meer van zichzelf wilt leren houden en zelfzekerder wilt zijn. 

 

Great appearance, love yourself and perfect skin

Zelfacceptatie

Het vermogen om van jezelf te houden​

Herken je dit? Je bent (erg) kritisch naar jezelf, legt de lat hoog, twijfelt over jezelf, je kennis en vaardigheden of vindt van alles niet oké aan jezelf? Kortom je zelfvertrouwen laat (op sommige momenten) te wensen over? Je bent niet de enige! Ik ook voor lange tijd en soms nog steeds… Voor een gedeelte hoort het bij het leven. Maar voor een ander gedeelte kun je er zeker wat aan doen! Het komt ergens vandaan en heeft een reden waarom je er ooit mee begonnen bent. Wij gaan samen onderzoeken waarom en zorgen ervoor dat je meer leert van jezelf te houden, op jezelf te vertrouwen en niet zoveel van jezelf moet. 

Daar kwamen anderen mee...

Stress en irritatie op werk
Ik ben eigenlijk niet onzeker, maar in sommige situatie tijdens mijn werk wel. Dan ga ik allemaal gekke dingen zeggen en doen waar ik achteraf spijt van heb. Of zeg ik juist niets meer.

Ik moet van alles van mezelf
Ik ervaar veel stress en druk. Ik hoor altijd van iedereen dat ik de lat niet zo hoog moet leggen, maar dat is makkelijk zeggen… 

Ik ben ontevreden
Ik merk dat ik vaak ontevreden ben (met mezelf, mijn relatie, mijn leven) en dat mijn partner daar de dupe van wordt. Ik weet niet waar dat vandaan komt. 

Ik ervaar dagelijks stress
Ik zit niet lekker in mijn vel. Ik ervaar dagelijks stress vanwege studie en relatie. Ondanks goede gesprekken met vriendinnen en veel sporten kom ik er zelf niet uit. 

Onzekerheid en onrust
Ik ervaar al een tijdje een bepaalde onzekerheid en onrust die ik zelf niet helemaal kan verhelpen.

Zelfvertrouwen

Van jezelf houden en zelfzeker zijn. Kan je dat leren?

Als het mij gelukt is, dan kan jij dat ook! En ik begeleid je daar graag bij. Uit ervaring weet ik hoe moeilijk het is om uit die zelfkritiek en zelftwijfel te stappen en het gebeurt me soms nog steeds dat ik me erop betrap. 

Wij gaan die negativiteit in je hoofd onderzoeken. Waar komt het vandaan, waarom doe je het en is het zo hardnekkig. En nog veel belangrijker hoe ga je ermee stoppen. Ik help je middels oefeningen en nieuwe perspectieven ervan af te komen. Want laten we eerlijk zijn, dat al die negatieve gedachten over jezelf je niet helpen, dat had je ook al wel bedacht. Maar gewoon even positief denken is makkelijker gezegd dan gedaan. Samen komen we er uit!

Hoe gaat het in zijn werk?

1. Afspraak plannen
Je kan heel eenvoudig direct via het formulier onderaan of het whatsapp icoon rechts je eerste gesprek aanvragen.

2. Eerste gesprek
Tijdens het eerste gesprek brengen we de situatie in kaart. Je krijgt inzichten en eerste tools. We bespreken het vervolg. Je krijgt na elke sessie een factuur. Als je wilt plannen we een vervolg afspraak.

3. Vervolg gesprekken
Per afspraak bekijken we hoe het gaat en waar je behoefte ligt. We pakken op wat we tijdens het eerste gesprek met elkaar hebben afgesproken, tot dat je merkt dat je geen coaching meer nodig hebt. 

Waar vindt het plaats? De sessie vindt online via Google Meet of offline in mijn praktijkruimte in Utrecht (Straatweg 30a) plaats. Je ontvangt meer info via de mail na boeken van een afspraak.

Wat kost het? Per sessie van 1 uur breng ik 89,- euro (incl. BTW) in rekening. Je ontvangt hiervoor na onze afspraak een factuur per mail.

Ervaring van anderen

Ga vandaag al aan de slag. Vraag het e-book aan!

Stop met onzekerheid en zelfkritiek! Het e-book is uit. Werk aan je zelfbewustzijn, zelfvertrouwen, zelfwaarde, zelfacceptatie en zelfliefde. In dit e-book combineer ik theorie met oefeningen, waardoor je direct aan de slag kan gaan om aan jezelf te werken.

MET BONUS meditatie voor meer zelfliefde!

Waarom Sophia Coaching

To the point.
Sophia heeft de gave om dingen snel te doorzien. Binnen 1-2 sessies doorziet zij jouw situatie en kunnen jullie werken aan de oplossing.

Voor jou op maat.
De een is mentaal sterker, de ander emotioneel en weer een ander is meer van het doen. Sophia kijkt samen met jou welke aanpak bij jou past en kiest afhankelijk van je persoonlijkheid en je situatie de juiste tools en methodes. 

Ervaringsdeskundig.
Met alle thema´s waarop Sophia coacht (stress, onzekerheid, niet weten wat je wilt, relaties, etc.) heeft Sophia zelf ook geworsteld. Zij coacht daarom niet alleen maar op basis van boeken en theorieën maar ook op basis van ervaring. Daarom kan ze zich erg goed invoelen en weet ze goed wat je doormaakt.  

Science meets Spirituality.
Sophia combineert wetenschap met een vleugje spiritualiteit! Sophia heeft een Masteropleiding (MSc) vergezelt door een opleiding tot Reikimaster, Begeleider van Familie Opstellingen en Energetisch Therapeut. 

Wil jij: