Zelfacceptatie: het vermogen om van jezelf te houden.

Van jezelf houden en zelfzeker zijn. Kan je dat dan leren? Zeker wel!​

Great appearance, love yourself and perfect skin

Zelf acceptatie

Het vermogen om van jezelf te houden​

Je bent erg kritisch naar jezelf, twijfelt over je kennis en vaardigheden en vindt van alles niet oké aan jezelf? Kortom je zelfvertrouwen laat te wensen over? Je bent niet de enige! Velen kampen met deze gevoelens en een lage zelfacceptatie. Ik ook voor lange tijd! Misschien herken je het: je krijgt van die wijze adviezen dat je niet zo onzeker over jezelf moet zijn en mensen gaan je vertellen waarom je wél goed bent. Maar dat gaat je niet helpen. 

Love yourself

Van jezelf houden en zelfzeker zijn. Kan je dat dan leren?
Zeker wel!

Als het mij gelukt is, dan kan jij dat ook! En ik begeleid je daar graag bij. Uit ervaring weet ik hoe moeilijk het is om uit die zelfkritiek en zelftwijfel te stappen. En hoe waardevol het dan kan zijn als er iemand is die je daarbij  begeleidt. 

Je handvatten kan aanreiken die écht werken. Want laten we eerlijk zijn, dat al die negatieve gedachten over jezelf je niet helpen, dat had je ook al wel bedacht. Maar gewoon even positief denken is makkelijker gezegd dan gedaan. 

Zet de stap

Naar zelfacceptatie

Je het tot hier gelezen dus je bent er klaar mee en wilt verandering. Goed zo! Want jij verdient het om gelukkig te zijn! Zou het niet mooi zijn als jij eindelijk onbevangen en zelfzeker je dagen ingaat en de dingen doet die je altijd al wil doen zonder zelftwijfel en onzekerheid? 

Coaching traject

Zelfacceptatie

Als jij klaar bent voor een gelukkiger, zelfbewuster leven, is dit jouw volgende stap! We gaan in ongeveer 3-5 coaching sessies stap voor stap richting meer zelfacceptatie. De sessies vinden online plaats via skype, face-time of whatsapp bellen. In de eerste sessie gaan we dieper in op je specifieke situatie. We kijken welke factoren meewegen en waar oorzaken liggen. Samen bepalen we hoe we de volgende coachingssessie(s) zullen vormgeven. Na elke sessies krijg je opdrachten voor de tussenliggende periode om mee aan de slag te gaan.

Meer info over methodieken en het tarief vind je op Online 1-op-1 Coaching.

Stap voor stap meer zelfacceptatie en zelfvertrouwen​

Holistische aanpak; mentaal, emotioneel, fysiek, spiritueel, gedrag en omgeving ​

Jij bepaalt wat voor je werk en bepaalt de focus

Concrete afspreken en opdrachten voor thuis​

Toch nog aan het twijfelen?

Uitstel is afstel! Zet de eerste stap en vraag het e-book aan.

Stop met onzekerheid en zelfkritiek! Het e-book is uit. Werk aan je zelfbewustzijn, zelfvertrouwen, zelfwaarde, zelfacceptatie en zelfliefde. In dit e-book combineer ik theorie met oefeningen, waardoor je direct aan de slag kan gaan om aan jezelf te werken.

MET BONUS meditatie voor meer zelfliefde!